Un desconegut campió de Sa Coma

Una vegada més, un altre campió llorencí, de Sa Coma, que passa desapercebut,   és clar que no juga al futbol, ni tan sols al tennis. Però tampoc es tracta de jugar a bolles o amb una baldufa , en el que n’Adrià Bergas Nadal (11 anys) participa és un joc olímpic. Fa unes setmanes va quedar campió en el V Trofeu del Consell de Mallorca de tir amb pistola en la modalitat de velocitat i subcampió en precisió.  Bé idò d’aquest esdeveniment jo no n’he vist res publicat, però, com quvaquest té padrines i padrins, ja ens encarregarem nosaltres de lloar-ho, per cert el mes que ve s’en va a Avilés (Astúries ) a competir en el campionat nacional “Príncipe de Asturias”. Ja us anirem informant dels resultats (si són bons).

Us w afirmar sense cap tipus de dubte, però utilitzaré la paraula presumptament, que el Sr batle D. Mateo Puigrós es va negar a signar-li el corresponent permís per a la tinença d’armes esportives (pistola d’aire), al·legant que uns altres les usen per caçar perdius delegant sobre una altra persona, de la qual desconec la seva identitat, tal responsabilitat. 

Toni Nadal, un padrí orgullós de tots els seus néts.

2 pensaments a “Un desconegut campió de Sa Coma

    • Enhorabona a aquests padrins tan orgullosos del seu net ( que no és per menos) i a n’Adrià.
      Per desgràcia en el mon de la informació deportiva pareix que només existeix el futbol i els altres deport estan rellevats a un lloc inferior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.