Contenidors de residus a foravila

Durant el mesos de maig i juny, des del departament de Medi Ambient s’han dut a terme una sèrie d’actuacions referent a l’eliminació d’àrees d’aportació de residus de foravila i apropar-los al nucli urbà.

En concret s’han retirat tres punts de recollida: davant Son Barbot, en el Camí de ses Voltes (Sant Llorenç) i al costat de la Fàbrica “Hermanos Mascaró” de Son Carrió.

En els tres casos, la seva retirada ha estat motivada pel mal ús que se n’estava fent, havent-se convertit en punts d’abandonament de residus, amb un incompliment constant de l’ordenança reguladora de residus urbans. L’alternativa a aquestes àrees d’aportació, és que les persones que viuen a foravila portin els seus residus, o bé en els contenidors del nucli urbà o bé en el Parc Verd Municipal.

En relació a la taxa fiscal de residus, s’ha de recordar que les cases ubicades en sòl rústic només paguen el tractament de residus, i per tant no paguen per la seva recollida, el que representa una reducció aproximada del 50% de la taxa.

En definitiva, l’objectiu de l’Ajuntament és intentar tenir el municipi amb les condicions de neteja, salubritat i estètica més adequades possibles, i creiem que la retirada d’aquests punts conflictius de foravila podrà ser una manera per millorar el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.