La cançó de la setmana

Si la setmana passada posàvem un clàssic versionat del rock català (Camins, de Sopa de Cabra), ara en toca un de la Movida madrilenya. Concretament es tracta del Rey del Glam, d’Alaska, cantada aquí a duet amb Mago de Oz (amb els seus típics violins inclosos).

No importa presentar Alaska, l’extravagant cantant dels vuitanta, autora d’èxits com el que presentam avui i Bailando, ni tampoc Mago de Oz, un dels pocs grups de heavy  espanyol  (a pesar que alguns posen en dubte que siguin d’aquest estil)  que han tengut un èxit de masses.

El tema que us present,idò, és una versió divertida i ben aconseguida del Rey del glam. La veu gruixida del cantant de Mago de Oz, li dóna una nova personlitat (és més canyera) i l’acompanyament de la veu d’Alaska complementa bastant bé. A més, el viloí, marca d’identitiat de la música heavy-celta dels Mago de Oz també es deixa sentir. En resum, una bona cançó que malauradament haurem de gaudir sense vídeoclip ja que he estat incapaç de  trobar-ne algun en tota la xarxa. Però allò més important és la música , no?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.