Força mental (curiositats)

En Lorenzo ha fet una bona demostració de força mental; corrent als tres dies justs d’haver-se romput la clavícula però… no sé si ens haurà pegat un cop baix!. Per què?. Jo s’ho diré!. Com saps aquesta Govern nostre ens vol salvar a cop de retallada i per una lesió d’aquest tipus solen estendre baixes de quaranta-cinc dies (si tot va bé!). ¿No podria ser que amb l’exemple d’en Lorenzo comencessin a pensar en baixes de tres dies? ¿Si ell ho ha fet perquè no ho ha de fer un treballador?, pensaran. Potser és una collonada, però per a ells (els del Govern), en la seva poca consideració cap als treballadors, tot és possible!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.