Caramulls i caramulls de fems

L’article d’en Tomàs Martínez “ Rebaixa del rebut de fems”, hi estam d’acord llevat del darrer paràgraf,  on diu que des de fa unes setmanes no veu caramulls de fems. Cal dir que na Joana Domenge que és una de les persones molt afectades sobre aquest tema i jo mateixa pel que fa al tema de residus i contenidors tant a la cantonada del carrer Pou amb Femenies com el que estan situats a Ses Rotes Noves.

Na Joana Domenge ha presentat cinc sol·licituds  a l’Ajuntament, cada una d’elles amb la corresponent fotografia del contenidor de la cantonada esmentada aquest contenidor està ple de fems dins i també moltes bosses fora, amb molta d’olor que és insuportable passar per devora.

Pensau que a l’estiu has de tenir els vidres oberts i sents tota aquesta pudor, la brutor que deixa el fems al terra , el renous i la poca sensibilitat ciutadana.

Jo hi pas cada dia quan vaig a repartir els diaris i quasi cada dia hi ha el contenidor ple. També afegir que els dimarts aquest contenidor pareix un punt verd, hi ha de tot el que vos podeu imaginar.

Na Joana demana a l’Ajuntament que es retiri l’esmentat contenidor d’aquesta cantonada. Cosa que a hores d’ara no s’ha rebut cap resposta sobre el tema.

A continuació hi posa’m fotos fetes de na Joana i meves que he fetes passat per aquest carrer.

Esperam que el tema de residus és resolgui el més aviat possible.

2 pensaments a “Caramulls i caramulls de fems

  1. Retroenllaç: Canvi d’ubicació contenidor | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.