La cançó de la setmana

Si juntes un mestre de la música nord-americana, Ry Cooder, i un mestre de la  música africana,  Ali Farka, obtens una obra mestra com ara la cançó que vos present avui: Ai Du.

Ry Cooder és un mestre de la guitarra que des dels 70 ens brinda meravellosos àlbums, com per exemple la ja mítica banda sonora de París, Texas (Wim Wenders, 1984) i que potser conegueu per haver estat també la música d’entrada de Documentos Tv. Per mi és un dels grans guitarristes de la història, capaç de fer rock, blues o folk a la perfecció.

Per l’altra banda tenim Ali Farka, músic de Mali que morí el passat 2006 i que deixà tota una llista de grans cançons al seu darrere. Com Ry Cooder, començà la seva carrera a la dècada dels 70 i va saber fusionar molt bé la seva música d’arrel africana amb el blues.

No he trobat vídeoclip oficial de la cançó, però val la pena escoltar la composició:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.