La cançó de la fira nocturna: En Jaume “Pastor” i la seva “Autopista cap a l’infern”

Ahir durant el temps de la fira tenguérem el plaer de poder gaudir de la música de la mà de “Chasco Jazz Project” i també amb els roquers “Eskasos”. Fou al concert d’aquests darrers quan feu la seva aparició estel·lar en Jaume “Pastor” durant la versió de la cançó “Highway to Hell” (autopista cap a l’infern) que feren el Eskasos del grup australià AC/DC.

Tot té una explicació, en Jaume és el padrí jove de na Nuria, la cantant del grup, i ella l’hi havia dit que cantaria aquesta cançó si ell pujava a l’escenari… o era si no hi pujava. Bé tant és, ella la va cantar i ell hi pujà. Certament la fillola den Jaume canta un poc millor que ell 🙂 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.