40 anys de la banda de música

El passat diumenge, 11 d’agost, es va presentar el llibre de Josep Cortès Banda de Música de Sant Llorenç per commemorar els 40 anys d’història d’aquesta institució. 

L’acte va comptar amb un ambient fenomenal: el lloc on es feia (l’entrada de la biblioteca) estava perfectament decorat amb fotografies històriques i cartells que recordaven els 40 anys d’història de la Banda; molta gent assistent; la Banda de Música (la gran protagonista del llibre) sonant; menjar i beure… i, com no, l’autor, en Josep Cortès, contant les curiositats d’aquest tresor històric que ja és aquest llibre.

Primer na Maria Montserrat, com a regidora de Cultura, va encetar l’acte recordant la seva experiència en la música i destacant la importància de la banda en la història del poble; després l’actual presidenta de la Banda, n’Eugènia, va fer un resum del llibre (i, per tant, de la història de la Banda); després va tocar el torn de l’autor, en Josep Cortès, i va clausurar l’acte el batle, Mateu Puigròs. Per acabar, esperava un petit refresc a tot el públic assistent i la pertinent signatura de llibres de part de l’autor, Josep Cortès.

Entre el públic destacaren històriques figures de la Banda de Música que durant un temps formaren part de la institució, a pesar que es va notar a faltar figures emblemàtiques com en Tello i sobretot, en Francesc Sapiña, un dels artífex que la nostra Banda fes un bot de qualitat. Desconec si els organitzadors el convidaren i ell no va assistir-hi (en aquest cas, res a dir) o si no li pensaren a dir res (aquí ja podríem posar-hi algun emperò). De totes maneres, cal lamentar la seva absència.

No obstant això, de públic no en a faltar gens. Mirau-ho, si no, a les següents fotografies (de Pau Quina i Guillem Pont):

 

3 pensaments a “40 anys de la banda de música

  1. Enhorabona Pep, sempre treballant i aprenent com digueres al seu dia. Però també ensenyant-nos el camí, sense oblidar el passat.
    Saludos.
    Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.