Imatges…del I Tast de Vins Festes de s’Illot

Tast de vins i VII Fira nocturna a s’Illot

El passat dissabte dia 24 sa celebrà a s’Illot la VII Fira nocturna de productes artesans i autòctons de les Illes Balears amb gran nombre d’expositors. A més  participaren escoles de Manacor, s’Illot i  l’AMIPA de sa Coma que aprofitaren per muntar paredetes.El I Tast de Vins de s’Illot  va estar molt animat i hi participaren les bodegues de: Son Sureda Ric de Manacor, Son Vell de Son Macià, Galmés i Ferrer de Petra, Ca’n Feliu de Porreres, Celler Son Vives de Banyalbufar i Ca’n Vidalet de Pollenca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.