La cançó de la setmana

Acabat l’estiu (almenys l’escolar) donam punt i final a la nostra secció de col·laboracions especials i la setmana que ve ja tornarem al nostre format habitual. Però per acomiadar-nos bé avui vos present una col·laboració en català (esper que en Serafí no me la robi per a la seva nova secció) entre dos dels músics més estrambòtics de Catalunya: Albert Pla i Quimi Portet.

I realment es tracta d’una col·laboració ben especial que no té res a veure amb la música: es tracta d’una bona marxa que es van agafar junts. I que té a veure això amb aquesta secció, potser us demanareu alguns? Idò que el genial Albert Pla, un dels millors lletristes que hi ha, la descriu detalladament en una cançó anomenada Juerga catalana.

Vull suposar (sobretot pel bé de la seva salut) que la lletra està un poc exagerada i que no va passar exactament això, encara que coneixent els dos protagonistes val més no assegurar res. El tema destaca pel seu animat ritme (poc comú en Albert Pla) i per la divertida lletra que , llarguíssima, no es repeteix més que en la tornada.

Us deix, idò, aquesta Juerga catalana, amb la lletra subtitulada perquè es pugui apreciar millor:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.