Tot és relacionat amb tot

Atès que tot és relacionat amb tot i que s’encalenteixen motors que una nova intervenció militar els “països avançats”, en aquest cas, a Siriapotser anirà bé recordar la clara reflexió d’Eduardo Galeano sobre la venda de la necessitat de fer una guerra

2 pensaments a “Tot és relacionat amb tot

  1. Ens venen la “moto”. Gràcies Guillem per aquest vídeo.

    PD: Ara l’excusa és que Al Assad té armes químiques. Idò cal saber que les altres armes (les bombes normals) causen molts més morts que les químiques. Lo que passa és que juguen amb el sensacionalisme, i això “d’armes químiques” fa més por a la gent curta. Ja fa més d’un any que s’hauria d’haver intervingut a Síria, però no pels motius que ara ens vol vendre EEUU.

  2. I, desgraciadament, afegiria que, la no intervenció també es ven mentint o amb dades esbiaixades. ¿Què és millor a Síria, intervenir o deixar que Al Assad faci el que vulgui? Ja sé que els EEUU van a lo que van (a proveir-se de petroli), ara bé, l’innocent “no a la guerra” pot causar molt de sofriment, ja que hi ha vegades que la comunitat internacional no hauria de tolerar algunes injustícies. Això hauria de ser tasca de la ONU (Nacions Unides) i no funciona a causa de 5 països amb dret a vetar les decisions de forma unilateral (Francia, Regne Unit, Xina, Rússia i EEUU). A aquests països no els interessa perdre el dret a vetar, per tant són aquests els que mantenen les forces de la ONU ineficaces. La ONU en sí és una bona cosa, no és el problema, sino que el problema està en que hi ha països amb privilegis. ELS ESTATUTS DE LA ONU S’HAN DE REESCRIURE DES DE LA BASE!, si no, les barbaritats continuaran. No hem d’oblidar que aquests 5 països que he esmentat, produeixen el 90% de l’armament mundial, per això (entre altres motius) no els convé acabar amb les guerres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.