Consells, curiositats, dites…

Posau electrodomèstics i bombilles de baix consum i a la rentadora, si no us molesta el renou, posau-la de nit. Entre una cosa i l’altra es pot estalviar fins al 60% en el rebut d’electricitat.,

Segons la darrera enquesta a Espanya encara hi ha un 18% disposat a votar en Rajoy i el PP. Això rebassa la comprensió de la capacitat humana o demostra la poca cultura política d’Espanya.

En Bauzà, passejant amb la consellera de Medi Ambient pel desastre d’Andratx: “Potser hauríem d’haver pres mesures de prevenció…”. “Presi, ja ho vàrem fer, vàrem acomiadar trenta treballadors d’IBANAT i espais naturals per crear dos alts càrrecs que cobren 120.000 euros entre tots dos”.

Aquest Govern, amb la seva fam recaptatòria, no hauria muntat el TIL sabent que farien vaga per poder recaptar els dobbers dels mestres?

I ara algunes dites:

Pel setembre, cull les pomes abans de què vénguin les bromes.
No hi ha temps que no torn.
El traïdor té dues cares i una és per enamorar.
Si el bestiar no vol beure, no s’ha de xiular.
El plat millor que hi ha és la fam.
La mateixa feina ensenya.
Granera nova, sòtil net.
Deixona i dallona.
Vetuadell, que ets colló?
Uep, com anam?

 

Un pensament a “Consells, curiositats, dites…

  1. Es Govern possa una senyora multa cada dia en es Profesors que fan vaga; Se altre dia feren se diada de se Universidad, i en contre de se seva eusencia, ( De en Bausanin, i de in—culta Camps ) O sia de se seva vaga, qui les multa a ells ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.