Gràcies a tots!!!

L’altre dia, en una de les meves rutinàries voltes per foravila, una bafarada d’ànims va sobrevenir-me quan, sense esperar-m’ho, ben enmimg de foravila, concretament a la façana de la majestuosa possessió de Son Vives, vaig obirar ben grans (visibles des de la carretera) una bandera verda de suport als docents i una altra a favor de la nostra llengua pròpia.  “Això dóna forces per continuar la lluita”… vaig pensar orgullós. 

Les banderes a Son Vives es veuen de ben lluny.

Però no és l’unica mostra de suport que hem rebut els professors i mestres de l’illa…

També a Sant Llorenç hi ha diferents cases amb la bandera posada. No totes, ni molt manco, per la qual cosa, segons la teoria del PP, la resta són “la majoria silenciosa”, és a dir que estan en contra de les escoles rebels. Però aquesta teoria interessada dels nostres governants cau pel seu propi pes quan descobreixes que l’AMIPA de Sant Llorenç (centenars de pares) han donat suport al rebuig del TIL a pesar de no penjar cap bandera a ca seva. Així que deixin de manipular la gent amb això de “la majoria silenciosa”, la qual no es creuen ni ells (de fet, si realment ho creiessin ja haurien deixat el seu seient al Govern ja que sempre s’omplen la boca dient que aconseguiren la majoria absoluta, quan més d’un 40 % de ciutadans no anaren ni votar. I aquests no compten com a  “majoria silenciosa”? O només quan ens interessa?).

Una façana ben decorada.

Significatiu també és el suport d’una casa històricament tancada a demandes socials com és l’Església (almanco darrerament). Si bé no ha s’ha donat a nivell autonòmic, algunes esglésies de la Part Forana ha donat suport a la nostra causa, com és el cas del rector de Sant Llorenç, que no ha dubtat a posar una bandera verda a la façana de l’Escola Nova.

L’Escola Nova, reivindicativa. Feita temps que no es veia una imatge com aquesta en un local eclisiàstic.

Per acabar, la meva cosina, Maria Antònia Gomila, m’ha enviat una foto per deixar palès el gran número de gent que dissabte matí feia coa a Manacor per comprar la simbòlica camiseta verda:

Aquesta és la coa que hi havia dissabte dematí a Manacor per comprar la “camiseta verda”.

Els docents (i supòs que molts de pares) només us podem dir:  Moltes gràcies a tots per lluitar per una educació pública de qualitat!!!

 

 

Un pensament a “Gràcies a tots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.