La cançó de la setmana

Sé cert que el nostre cap d’estudis de l’Escola Mestre Guillem Galmés, en Pep Lluís, m’agrairà aquesta elecció: Everybody hurts, de REM.  Una brillant balada d’un dels grups capdavanters dels anys 80 i 90.

Aquest grup americà tocava (ja s’han separat) rock-pop i destacava per la força del seu líder i cantant, Michael Stipe. El seu número de hits són incomptables, però jo compartiré  amb vosaltres una de les millors balades dels 90, Everybody hurts, del seu magnífic disc Automatic for the people (1992).

La cançó és emocionant i té una lletra profunda (la vos deix subtitulada), però és que a més ve acompanyada d’un vídeoclip que és una autèntica obra cinematogràfica de categoria.

Au idò…no vos poseu excesivament sentimentals mentre l’escoltau!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.