Noces d’Or matrimonials de Francisca Sansó i Tomeu Llodrà

Celebrades a s’Illot les Noces d’Or de Francisca Sansó i Tomeu Llodrà

El passat diumenge dia 6, a l’església de S’Illot amb una Missa concelebrada per els Pares, Nadal i Llorenç Caldentey – tios dels contraents- celebraren les noces d’Or matrimonials na Francisca Sansó i en Tomeu Llodrà que davant fills, néts, familiars i amics renovaren les promeses matrimonials. A la Missa va cantar la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma , de la qual na Francisca n’és component, a més de les cançons pròpies de la celebració estrenaren tres peces composades pel Pare Nadal Caldentey. Felicitacions Francisca i Tolo per aquest cinquanta anys de casats i que en pugueu complir molts més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.