Què en trobau ?

Si ho recordau, fa uns dies la premsa  es va fer ressò de la compra per part de l’Ajuntament nostre dels terrenys del poblat talaiòtic de s’Illot per tres milions d’euros (enllaç). I vosaltres què en trobau? És una despesa massa gran pel que realment és? O està totalment justificat? Donau la vostra opinió a través dels comentaris que el debat sempre és enriquidor…

13 pensaments a “Què en trobau ?

 1. Jo consider que tres milions d’euros són molts de dobbers perquè sigui nostre el que ja podem disfrutar igualment sense esser-ho. I mentrestrant resten pendents Ca ses Monges, la Teulera, la sala Rigal…

  • Home això depèn del que pagàvem de lloguer cada any, xifra la qual desconec. Vull suposar que han tret es comptes i a la llarga els sortia a compte comprar-ho. Ara que, com ja he dit en repetides vegades, els comptes públics mai em surten.

 2. No conec els detalls de l’operació i tampoc sé si era necessari fer-la o si s’havia d’expropiar a la força. No estaria malament que algú ho digués. Així i tot, si no era una operació perentòria, consider que aquests doblers s’haguéssin pogut destinar a altres inversions més “necessàries”. Per cert, ja que en Pep ha parlat de Sa Teulera, algú sap en quina situació es troben les obres: suspeses amb possibilitat de recomeçar?, suspeses definitivament?, pendents de resolució administrativa?, pendents de resolució judicial?, pendents, senzillament …

 3. Per jo és una fuita cap endavant, la qual cosa a mig i llarg termini,i a vegades també a curt termini, sempre es bò.
  No veig el perquè sempre ha de deixar-se de costat la cultura i el patrimoni. A més pot ser molt rentable econòmicament.

 4. No sé el cost d’expropiar-ho, però sigui com sigui, com diu en Corró si qualque vegada es gasten els doblers amb el que és no tan sols cultura, sinó també patrimoni històric, no està malament.
  Sempre he envejat el model menorquí, allà sí que se’n cuiden del seu patrimoni, tot el contrari que a Eivissa, a on gairebé no en queda res.

 5. La veritat és que la gent en parla…i no sempre de manera comprensiva. Potser estaria bé que els qui prenen decisions, poguessin i volguessin informar als que, d’una manera o l’altra, les han de pagar. Diuen que la informació es una dona manera d’apaivagar les remors.

 6. Tot el que sigui invertí en coses per millora el patrimoni històric em pareix bé, ara que no se a quan esta el preu de pedra o còdol prehistòric supòs que s´ha pagat sol ja que me pensava que formava part del patrimoni històric el talaiot anomenat com tota la resta d’edificacions parescudes.Si es aixi ho trop car ja que es propietaris ja devien tenir els seus maldecaps per poder fer la seva a nivell urbanístic amb aquest caramull de pedres i ara a part de doblers tindran un solar urbà de quasi una quarterada podent fer el que vulguin.Com diu en Guiem Pont aquesta opinio pot ser el resultat duna manca d¨informacio per part de l´ajuntament.

  La teulera i la sala Rigal son un exemple d’inversió de futur, d´aquest pas seran els talaiots del futur, no en vull oblidar del polideportiu que si el tenim però no, no sa li treu es suc

 7. Fa temps que s’ha perdut el nord …. Esteim en mans de delinqüents … I lo collonut és que van ben cara alta, no estan enpagaits de res …

 8. No se si es lloc correcte pero referent a la sala rigal es mostrador o entrada des bar fa una plantada en tot de trastos i pesquins de propaganda pes vidres

 9. Diria que s’havia d’expropiar per la força, i l’Ajuntament ha negociat un preu inferior al que hagués costat l’expropiació. Per tant, l’operació, des del meu punt de vista, és bona.

 10. Retroenllaç: L’Ajuntament aclareix la compra del poblat talaiòtic de s’Illot | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.