Nou curs escolar del Judo Shomen

Nou curs escolar del Judo Shomen
El Judo Shomen ha començat un nou curs escolar a Son Servera, Son Carrió, Sant Llorenç i Cala Millor amb més activitats en tots els seus tatamis. Aquesta nova temporada, Francis Sánchez posa en pràctica una nova forma de fer judo ja que durant el passat estiu ha estat fent un curset de reciclatge a València de noves metodologies d’ensenyament. A més va assistir a Girona a classes magistrals impartides per diferents campions del món.
La finalitat del Judo Shomen no és aconseguir resultats espectaculars amb els seus alumnes, sinó formar als infants amb valors importats com són: l’amistat, respecte, disciplina, cooperació, etc. La seva millor medalla és: “El somriure d’un nin”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.