Els infants, protagonistes del novembre a Sa Màniga

Tallers per a les famílies, concerts, circ, pallassos i una nova exposició conformen el programa de novembreL’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un ampli programa d’activitats a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per al novembre. Els protagonistes indiscutibles d’aquest mes seran els nins i les nines, als quals es destinen moltes iniciatives. En primer lloc, el taller de l’exposició de l’escriptor Salvador Galmés, que es durà a terme el dissabte 2 de novembre.

Una setmana més tard, el dissabte 9 de novembre, la companyia Euroclàssics presentarà El cas dels tres porquets, una història en què tres detectius volen investigar la veritat sobre aquest conte, per demostrar la innocència del llop i així fer-se rics i milionaris.

Seguidament serà el torn del circ, ja que el dissabte 16 de novembre, el Circ Mamma Mia presentarà un espectacle amb números de mim, malabaristes, pallassos i acròbates.

Però encara hi ha més activitats per als nins i les nines, perquè durant quatre setmanes hi haurà pallassos. El programa Un Nadal de Pallassos comença el dissabte 23 amb el Pallasso Milu i continua el dissabte 30, amb la Pallassa Cataclown.


Per altra banda, el dissabte 2 de novembre la Coral Llorencina i la Banda de Música de Sant Llorenç ofereixen un concert que s’emmarca en la celebració dels 40 anys de la refundació de la banda. Un concert preparat amb molt de tacte, que inclou peces tan conegudes com Moon River o Oh, happy day.


Finalment, a partir del 30 de novembre podreu visitar l’exposició Fotografia a Mallorca 1839-1936, una mostra que fa un recorregut per la fotografia des que neix aquesta nova tècnica fins a l’esclat de la guerra civil, a través d’unes imatges que mostren els paisatges, les persones, els objectes o els costums de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.