Nova enquesta de Card.cat

Ara que per Mallorca se celebra alhora (almanco des de fa uns anys) la festa de Halloween i Tots Sants, volem saber què feis a casa vostra. Quina festa celebrau de les dues? O les feis totes dues? O simplement res de res?

Quan deim que celebrau “la festa” ens referim a si feis “alguna acció” relacionada amb aquesta celebració, no només si hi estau d’acord o no. I sí, si ajudau els més menuts de la casa a fer festa també compta com a celebració.

Celebres Halloween o Tots Sants?

  • Tots Sants (49%, 24 Vots)
  • Res de res (24%, 12 Vots)
  • Ambdues coses (18%, 9 Vots)
  • Halloween (8%, 4 Vots)

Nombre de votants: 49

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.