L’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar informa (6)

Com venim fent les darreres setmanes, aprofitam aquest espai per informar a la comunitat educativa de Sant Llorenç de les carències del nostre centre per a que tengueu coneixement de primera mà de la política educativa de qui actualment té la seva potestat a les Illes Balears.

Com ja sabeu fa 3 o 4 anys que s’acabaren les obres de l’escola d’infantil de la que ara gaudeixen els menuts.

Pares i mares que teniu els fills que van a aquest edifici, us heu fixat en l’estat del mobiliari que utilitzen els vostres fills/filles? No trobau que el mobiliari és molt vell, per tractar-se d’un edifici tant nou? Us heu demanat el per què?

Doncs bé, les cadires, taules, pissarres i la resta de mobiliari és re-utilitzat del sobrant de les aules de primària.

I això que vol dir? Què quan la Conselleria d’Educació entregà l’immoble acabat, aquesta entrega es realitzà sense cap classe de mobiliari, BUIT!

Veient la situació, els docents del centre feren 3 coses:

  • Reclamar a la Conselleria el mobiliari necessari per a les aules noves d’infantil
  • Fer servir els mitjans de les aules de primària per a que els alumnes d’infantil poguessin comptar amb una dotació digna per començar a impartir les classes. Fins i tot es veren en la necessitat d’haver de recuperar cadires i taules rompudes o inservibles, reparant-les ells mateixos o sol·licitant ajuda a la brigada de l’ajuntament i a alguns pares.
  • Emprar doblers d’altres partides pressupostàries per a la compra de dues pissarres i armaris,
En definitiva, a dia d’avui, cada inici i fi de curs d’ençà l’entrega de l’edifici (que feu el passat govern),  l’equip directiu sol·licita la dotació de mitjans de les aules d’infantil a la Conselleria i vergonyosament encara no ha arribat!
No sabem que entenen a la Conselleria per qualitat educativa, però entregar una escola sense cap classe de mobiliari i que passats quatre anys encara no hagi arribat, no ens sembla la millor mostra.

Si us plau, abans de canviar el sistema educatiu de qualsevol manera i sense consultar en cap cas a la comunitat educativa pertinent, dotin de mitjans a les escoles, hi facin una volta, vegin les seves realitats i després estableixin unes prioritats. Els edificis MAI s’han de començar per la teulada.

Per això volem denunciar que la nostra escola d’infantil no ha estat dotada amb el mobiliari necessari per a impartir-hi classes… i ja han passat quatre cursos.

Sant Llorenç des Cardassar a 5 de novembre de 2013

La junta directiva de l’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés

2 pensaments a “L’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar informa (6)

  1. Retroenllaç: 6è escrit d’incidències CEIP Mestre Guillem Galmés | INCIDÈNCIES

  2. Retroenllaç: Continuar la lluita, però d’una altra manera | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.