Protecció Civil

Alberto García
Cap de Protecció Civil de Sant Llorenç des Cardassar

N’Alberto Garcia, Cap de Protecció Civil de Sant Llorenç des Cardassar ens ha enviat aquest escrit i les fotos que tot  podeu veure tot seguit:

El passat dissabte 26 d’octubre, les agrupacions de Protecció Civil de Sant LLorenç de Cardassar i Son Servera van realitzar un simulacre conjuntament sobre incendis forestals. Consistia en calcular els temps de resposta com: desplegament d’esteses de mànegues, començar a treballar en el perímetre del foc, transvasament d’aigua d’un vehicle a un altre per sumar litres, recollida d’estesa de mànegues, etc ..

Els resultats van ser força positius, la bona col·laboració entre els membres de les dues agrupacions va ser molt efectiva, treballant i valorant les diferents parts de que consta aquest tipus de simulacres. Amb un total de 7 efectius, 4 de Sant Llorenç i 3 de Son Servera varem desplegar un total de 260 metres d’estesa muntanya amunt.


Aquest tipus de pràctiques s’integren dins del marc d’autoformació de les agrupacions, per tal de mantenir al seu personal i equips en les millors condicions i operativitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.