Un exemple terrible de TIL

Si la setmana passada us mostrava com de malament funcionava l’invent del TIL a l’IES Porto Cristo, ara us present un cas concret del Port de Pollença en què el TIL ha causat un trauma en un alumne i, per més inri, un conflicte educatiu. La Conselleria d’Educació se’n pot sentir ben orgullosa…

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2013/11/13/madre-queja-profesora-aplicar-til/889507.html

4 pensaments a “Un exemple terrible de TIL

  1. Tot i que el problema prové el Govern, n’hi ha que fan punts per pujar a les llistes del partit del president. Està molt clar des de la conselleria posaran tota l’atenció si hi ha un pare o mare que els hi balli la cançó al seu gust, i en canvi han fet el sord fins ara amb totes les peticions que els hi han arribat.

  2. Ja tenim aqui la nova estretegia dels docents:
    Presio a tope amb el metode d’aplicacio fent difisil el seguiment dels alumnes
    I a sant llorenç fer traduir del catala el castella els temes de medi sense corregir les faltes d’ortografia.¿traduccions catala-castella a la asignatura de medi ?. Aixo ja pud.

    • Prou feina tenen amb traduir com per a més haver de corregir les faltes. La classe de medi és de medi, no de llengua. O és que si tradueixen les matemàtiques també han de pedre mitja classe més corregint les faltes d’ortografia?

    • Això de s’escola de St llorenç ja te contestarà algú que hi tengui relació, perquè no hi estic ficat i desconec el cas. Sobre l’altre cas… si la Conselleria diu q facis Naturals en anglès q vols q facem? Explicar la matèria en anglès és el que t’exigeix el TIL “no és una mesura de pressió”. O és que pretens que ho facem en spanglish? Si ho trobes “massa difícil de seguir pels alumnes” xerra amb la Conselleria. Noltros ja els vàrem avisar amb tres setmanes de vaga, manifestacions… però no ens han fet ni cas, miam si a tu t’escolten. Ara no donis la culpa als profes… de fet els pots estar agraïts q a l’hora d’avaluar no tenguin en compte això de l’anglès perquè te puc assegurar que en condicions normals i aplicant el til tal com toca ningú de la classe aprovaria una assignatura com naturals en anglès. Però els mestres en consideració als seus alumnes (a diferència de la conselleria) no ho tendran en compte a l’hora d’avlauar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.