Què feim amb els límits?

Tots els homes del temps parenostiquen tempestes universals per aquest cap de setmana. A la jungla transatlàntica ens agrada que plogui, ja que és un esdeveniment estrany i, per celebrar-ho, decidim fer una xerrada sobre QUÈ FEIM AMB ELS LÍMITS?

No ens referim amb els límits que surten als mapes i que, estúpidament, pretenen fer creure que els límits entre un país i un altre els marca una retxa. A c anostra, a Pomerània, el límit el marcava la muntanya més alta.En fi, del que parlarem serà dels LÍMITS EN EDUCACIÓ. Tots sabem un poc què és un límit i són més de tres les vegades que n’hem posat i imposat qualcún. Però segur que són més encara les vegades que em quedat amb la trompa aixafada quan aquest límit se n’ha anat a pasturar. QUÈ FEIM QUAN S’HA PASSAT UN LÍMIT?

D’aquesta i d’altres qüestions que, de segur, ens em plantejat moltes vegades, parlarem aquest dissabte matí a l’ELEFANT VERD,  a les 10:30 del matí.

Organitza: L’Elefant Verd i Eskilet.

Preu: 5€

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.