Curtmetratges animats a l’Elefant Verd

Des que he arribat a la civilització dels homo-sapiens al quadrat, trobo a faltar una mica d’imaginació, temps lliure, capvespres a la vora d’una foganya, converses amb desconeguts, trobar coses perdudes i fer-me amic d’un pingüí arribat del pol-sud.

Si voleu acompanyar a la manada d’animals i històries que es trobarà aquest dissabte capvespre a l’elefant verd, si voleu gaudir de dos curts animats guanyadors d’estatuetes d’or als millors curts d’animació, si voleu saber què tenen en comú una cosa perduda i un pingüí o passar un horabaixa envoltats de llibres i oloreta de cafè, aquesta és també la vostre llibreria.
Els curts es passaran en versió original, una d’elles intentrem que sigui subtitulada, l’altre no.
 Si, com la majoria d’elefants, el vostre nivell de l’idioma que parlen els bevedors de te no és per tirar coets, no passeu pena, les imatges parlen per sí mateixes i les històries resulten igualment brillantss.
 ACTIVITAT FAMILIAR GRATUÏTA
 DE 4 A 102 ANYS
 CAL RESERVAR PLAÇA (600541778)
CURTS: The Lost Thing (Shaun Tan)
               Lost and Found (Oliver Jeffers)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.