Es camí de ses padrines

Ens ha arribat una proposta  per protestar contra les darreres mesures de la Conselleria d’Educació. La curiosa protesta arribarà aquest proper diumenge, 24  de novembre, a Sant Llorenç devers les 16.30 h i hi restarà fins dilluns migdia. Supòs que properament ens en donaran més detalls.
Aquí us deixam la reivindicativa proposta:

 

PELEGRINATGE DE LLIBERTAT I D’AMOR

  • Anar de poble en poble, fent un itinerari, en carro i bístia de VERD, durant 14 dies amb l’objectiu de sensibilitzar la gent del poble, des del poble. Vull ser un granet d’arena a l’acció. No em puc quedar quieta amb tot el que “plou”.

  • I deixar-nos dur per la acollida i allotjament de la bona gent per continuar compartint la conscienciació, en definitiva créixer com a persones.

  • Fer una crida de CONCENTRACIÓ de carros per fer la cloenda del camí dia 6 de desembre a SINEU a les 12 h si hem pogut arribar-hi!!!

  • Partir de la Colònia de Sant Pere l’itinerari especificat al punt 2 de la proposta.

  • Serà les AMIPAS de cada poble les que dinamitzaran les activitats pertinents segons la idiosincràsia de cada poble respectant els horaris d’arribada del carro que més a baix detallam.

PER QUÈ?

Els mestres heu despert la consciència de la gent, i heu mobilitzat per demanar diàleg i que vos escoltin perquè sou els que sabeu més d’educació. Heu cridat per què respectin la vostra llibertat. La llibertat no es pot trepitjar, els mestres la necessiteu per fer el que creïs millor pels infants.

Soc padrina i vull ser partícip de vostra crida i voldria que s’hi afegeixin d’altres padrins, per això el carro, lent i símbol de la perseverança, de la paciència i de l’esforç, de temps antics i de poble. Els de la nostra generació, que hem aconseguit drets amb lluita, no ens podem permetre perdre el que ens ha costat tant i que els nostres nets no ho puguin gaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.