La “padrina” arriba a Sant Llorenç

“Pelegrinatge de llibertat i amor” és una iniciativa d’una mestra jubilada, Francisca Tous, que ha decidit anar de poble en poble, fent un itinerari, en carro i bístia, de verd, durant 14 dies per donar suport a la lluita dels docents fins a arribar a Sineu el dia 6 de desembre on es farà una concentració de carros.

Divendres, 22 de novembre començarà el camí des de la Colònia de Sant Pere i arribarà a Sant Llorenç, des de Son Servera, el proper diumenge, 24 de novembre, a les 16,30 hores.

Pares, mares, docents, tercera edat, banda de música, autoritats,joves i infants la rebrem al Pou Vell on es llegirà un manifest.

La “padrina” quedarà a dormir a Sant Llorenç i el dilluns dematí serà rebuda per les autoritats municipals  i a les 14,30 hores partirà cap a Manacor on té previst arribar a les 16,30.

Vos animam a tots a participar d’aquest “Camí de ses padrines”.

“Vull anar de poble en poble, fent un itinerari, en carro i bístia de verd, durant 14 dies amb l’objectiu de sensibilitzar la gent del poble, des del poble. Volem ser un granet d’arena a l’acció. No em puc quedar quieta amb tot el que “plou”. I deixar-nos dur per la acollida i allotjament de la bona gent per continuar compartint la conscienciació, en definitiva créixer com a persones. Fer una crida de concentració de carros per fer la cloenda del camí dia 6 de desembre a Sineu a les 12 h, si hem pogut arribar-hi!!!Els mestres heu despert la consciència de la gent, i heu mobilitzat per demanar diàleg i que vos escoltin perquè sou els que sabeu més d’educació. Heu cridat per què respectin la vostra llibertat. La llibertat no es pot trepitjar, els mestres la necessiteu per fer el que creïs millor pels infants.Soc padrina i vull ser partícip de vostra crida i voldria que s’hi afegeixin d’altres padrins, per això el carro, lent i símbol de la perseverança, de la paciència i de l’esforç, de temps antics i de poble. Els de la nostra generació, que hem aconseguit drets amb lluita, no ens podem permetre perdre el que ens ha costat tant i que els nostres nets no ho puguin gaudir”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.