Educació anticipativa. Taller pràctic.

Bon dia nevats companys,
el país de les persones altes i baixes em resulta curiosíssim. Quan brilla molt el sol deis: “quina calor que fa” i allargau molt la [o] i aixecau molt les celles; quan el terra està banyat i no és per mor de la pluja, deis: “quina homitadassa que fa” i allargau molt la [a]; quan fa dues setmanes que el cel és entre gris cendra, lila oceà i blanc os, deis: “quin fret”, tot tremolant la [e] entre les dents. La relació que teniu els qui caminau sobre dues potes amb les lletres em sembla màgica!

Per altra part, aquí, a la sabana de llibres, pepos de plastilina, cucs de terra gèlids i de contes, DISSABTE DIA 30 DE NOVEMBRE, a les 17.30 del capvespre celebrarem uns sessió PRÀCTICA entorn el concepte d’APRENENTATGE ANTICIPATIU. preu: 5€. PLACES LIMITADES. La secretària Rodriga em prega us demani que confirmeu assistència per si és necessari fer dos grups i que tot funcioni encara millor!

Em despedeixo temporalment, fins demà crec, tot desitjant-vos un magnífic dimecres carregat d'[os] de”que hermós que és aquest gorrió”, d'[as] de “que bé que sona aquest Fa”, i de [is] de “t’estiiim”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.