Inaugurada la piscina climatitzada de Son Servera i el nou Complex Esportiu

El passat dia 30 de novembre es va realitzar la cerimònia d’obertura del Complex Esportiu RADs port Son Servera que va comptar amb nombrosa assistència tant de famílies de Son Servera com d’altres localitats.

A l’acte d’inauguració assistiren el batle de Son Servera , Antoni Servera , el regidor d’esports, Pep Barrientos, el portaveu del Partit Popular, Jaume Servera, el president Jorge García, i responsables de l’empresa adjudicataria, Rad Investiment SL, que ha obtingut la concessió de l’explotació del Poliesportiu de Son Servera.

Totes les sales del poliesportiu han estat totalment reformades, el Complex Esportiu està equipat amb maquinària d’última generació així com amb el nou sistema Trainning Gym que permet realitzar valoracions de la salut i condició física. És un sistema revolucionari que permet conèixer la massa grassa , massa muscular , percentatge d’aigua , metabolisme basal , massa òssia , IMC , ingesta calòrica diària , etc . També mesura la tensió arterial, el que permet fer una planificació de l’entrenament molt més efectiu.
Després d’una llarga espera els serverins disposaran de la desitjada piscina climatitzada. A més de sala d’activitats col • lectives on s’impartiran classes de: zumba , pilates , tonificació , etc .

A la plata baixa està ubicada la zona anomenada Cross trainning on es podran realitzar totes les activitats de la tarifa plana ( sala de fitness , zumba , pilates , cross trainning , spinning , etc, així com la pràctica de la natació lliure i valoració de la condició física del sistema Trayning gym , per només 39,30 € mes la tarifa normal. A més hi ha descomptes especials per a parelles , joves , majors, i minusvàlids. El bar restaurant BO del Poliesportiu ha estat també totalment reformat i serà ates per, Javier Váron, Serafí López i la seva dona Àngela. Les instal•lacions i servei de bar restaran obertes de dilluns a dissabte durant tot el dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.