Què en trobau?

L’Ajuntament està a punt de posar al poble de Sant Llorenç una nova manera de recollir el fems: de porta a porta. Gaspar Fuster,  membre del departament de Medi Ambient del Consistori, ja ens ho va explicar en un article. Però i tu què en trobes? Serà beneficiós per al poble o no? Opina a través dels comentaris!!!  A més, animam als de Son Carrió, que ja fa un  temps que experimenten aquest tipus de recollida de fems, que diguin la seva per així guiar-nos un poc millor.

4 pensaments a “Què en trobau?

  1. Ja era hora!. Viure en societat té determinades servituds, i una d’elles és que els valors generals han d’estar per damunt els interessos particulars. Reciclar o no reciclar no hauria de dependre tant del desig individual com de la responsabilitat de ciutadà.
    Altre tema és la qüestió de les despeses derivades de la gestió del fems, perquè no s’hauria de pagar en relació a la “producció”?. I no faig referència a les borses dels particulars, sinó a les empreses que aboquen sobre els particulars el seu fems (llaunes, papers i plàstics innecessaris…) per aconseguir més guanys.

  2. Si això suposa llevar la brutor que hi ha als contenidors…
    Si la gent treu les bosses a l’hora assenyalada…
    Si, en definitiva, els carrers estan més nets…
    Benviguda sigui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.