Què en trobau?

Una de les múltiples coses que evidenciaren les, ja llunyanes, reunions de l’Agenda 21 és que tothom vol tenir els serveis municipals a la porta de ca seva (escola, institut, centre de dia, teatre…) opció gens “sostenible” des d’una perspectiva tant de despesa inicial com de manteniment.

Algunes veus, d’altra banda, han assenyalat que la disgregació dels diferents nuclis de població que conformen el nostre Terme Municipal es cosa cercada i volguda pels redits electorals que pot comportar.

¿Què en penses de la nit de Cap d’Any a Sant Llorenç amb un servei de bus que enllaça amb Son Carrió i la Costa?

4 pensaments a “Què en trobau?

 1. És ben vera que la gent ho vol tot davant ca seva, ara bé també és vera que les coses s’han de repartir un poc entre els diferents nuclis i no centrar-ho tot en un lloc (normalment la capital i d’això es diu centralisme, el qual desgraciadament coneixem molt a Mallorca respcete de Madrid, per la qual cosa hem d’anar alerta a caure en elm ateix parany). Així les coses, apostaria per aquesta sostenibilitat que tu dius, però sense centrar-ho tot a un lloc. Per posar-te un exemple: si ja tenim pàdel a Son Carrió (a 5 minuts amb bici per la via del tren) és necessari posar-ne a Sant Llorenç?

  Sobre la nit de Cap d’any ho veig com una bona idea. No surt la gent suficient com per omplir tres places, així que renuir-ho en un sol lloc amb ajuda de bus em sembla bé. Ara bé, l’any que ve es farà a Sant Llorenç un altre pic? No serà això centralisme de nou? I si finalment es canvia, vols dir que els llorencins s’animaran a agafar un bus per anar de festa a Son Carrió o Sa Coma o a la inversa?

  Molts dubtes d’un tema bastant complicat amb el qual han de jugar els polítics. I és que a pesar que sovint són criticats (i amb raó generalment) també s’ha de reconèixer que la seva feina mo és gens fàcil.

  • Certament no és un tema gens senzill, però tanmateix algun dia, un o altre haurà d’envestir la recerca, mitjançant el consens, de l’estructura municipal “més còmoda i sostenible” per als tres (o quatre) nuclis de població distanciats (en tots els sentits), no?.

   • Segurament aquesta sigui la seva responsabilitat però en la recerca segur q perdrien algun vot (mai plou al gust de tothom) i això els deu returar bastant. Ja saps com funciona això…

 2. Voldria equivocar-me, però crec que si els carrioners han de venir a Sant Llorenç o a l’inrevés -tant se val- no hi emporta llogar cap autocar: amb un utilitari bastarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.