Resultats de l’enquesta de Card.cat

Sembla, pels resultats de l’enquesta, que els nostres lectors encara no han optat pel canvi tecnològic (calderes de biomassa, calderes elèctriques… només sumen tres vots) i encara continuen amb els mètodes tradicionals (braser,un 22 %, i, sobretot, xemeneia, un 59 %)) i alguns altres que no ho són  tant, però que s’instauraren ja fa temps amb molt d’èxit (les calderes de gasoil, amb un 34 %). Ara que el gasoil és tan car, canviaran de tecnologia? O amb la crisi hi haurà un reton encara més gran a la tradicional xemeneia (més incòmode, però més econòmica)? Haurem de tornar fer l’enquesta d’aquí cinc anys… Seria interessant saber si s’ha produït cap canvi o tot continua igual.   

Com t'encalanteixes a ca teva?

  • Ximeneia (39%, 26 Vots)
  • Caldera de gasoil (21%, 14 Vots)
  • Braser (17%, 11 Vots)
  • Estufa (11%, 7 Vots)
  • Bomba d'aire (8%, 5 Vots)
  • Caldera elèctrica (3%, 2 Vots)
  • Caldera de biomassa (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 44

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.