Moixeta perduda

M’han fet arribar aquesta notícia d’una moixeta perduda, és molt ximple i dur un collar. S’ha perduda pels revoltants del forn de ca N’Amer. Qui l’estigui cercant posau-vos en contacte al telèfon que surt al cartell.

3 pensaments a “Moixeta perduda

  1. Aquesta moixeta es pareix bastant a la de sa meva veinada, e anat a caseva hi no hi ha ningut. Mes tard i tornare anar i li demanare si sa seva sa perdut i si es axi sa possara en contacte amb voltros.

  2. .Aquesta moixeta es pareix bastant a la de sa meva veinada, e anat a caseva hi no hi ha ningut. Mes tard i tornare anar i li demanare si sa seva sa perdut i si es axi sa possara en contacte amb voltros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.