Cuina: ensalada de patata

Bulliu dues patates com es puny sense pelar i dos ous  ses patates han de sere cuites , però no s’han de desfer. Se tallen en redoles se componen dins una safata, se posa damunt cada redola de patata, mitja anxova, i un cogombret envinagrat, a un costat de sa patata, si posa una redola de tomàtiga, damunt sa tomàtiga s’hi posen dues olives, una de negra i una farcida d’anxova, també se fan radoles d’ou bullit, i se posen dins sa safata i una radola de safanària crua damunt s’ou, s’afegeix un poc de sal.

Es fa un picadillo de ceba tendra i una fulla de farigola i se tapa es picadillo de vinagre de vi. Abans de servir el plat s’escampa es picadillo per tot el plat amb una cullera de cafè.

Ala!, a deixar reposar s’estòmac després des abusos de ses festes. Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.