Trobada de Corals a Selva, dedicat a la Serra de Tramuntana

El diumenge dia 12 de gener tingué lloc a l’església de Sant Llorenç de Selva, la Trobada de Corals de la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, dedicat enguany, a la Serra de Tramuntana.

Hi participaren un total de dotze corals, destacar de la Comarca de Llevant la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de Sa Coma, Coral Gabellina de Capdepera i Coral Sol Naixent de Cala Rajada. La trobada va estar patrocinada pel Consell de Mallorca, i l’Ajuntament de Selva. El batle de Selva, Joan Rotger va destacar l’esperit actiu i participatiu de la gent gran de la part forana, i la seva capacitat d’iniciativa a través del concert per la Serra de Tramuntana. La presidenta en funcions de la Federació, Josefina Colom va donar les gràcies per la vocació integradora de les corals provinents de diferents municipis de Mallorca que s’uniren per retre homenatge a la Serra de Tramuntana, a més va agrair la disponibilitat de les institucions, i, en particular, del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Selva, pel seu suport en l’organització del concert.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.