Cartellera Auditòrium Sa Màniga

Exposició

MANUEL MERCADER

2001-2013

Guanyador del XXV Certamen de Pintura de Son Carrió

Del 25 de gener al 22 de març

 

El guanyador del darrer Certamen de Pintura de Son Carrió, el pintor Manuel Mercader, presenta a Cala Millor una exposició retrospectiva de la seva obra, que abraça gairebé des dels seus inicis fins avui dia.

 

___________________________________________

Dissabte, 25 de gener, a les 16.30 h

RECITAL LÍRIC                                                  Cala Millor Festival

Fanny Marí, soprano; Joan Roig, piano

Mozart, Martorell i Strauss                                    Gratuït

 

En aquest recital líric, la soprano Fanny Marí i el pianista Joan Roig ofereixen un recorregut per algunes de les millors obres de compositors molt estimats. Mentre la primera part constarà íntegrament de peces de Mozart, la segona part presentarà peces del compositor Antoni Torrandell. La música de Richard Strauss tancarà aquest recital.

 

_____________________________________________

Dissabte, 25 de gener, a les 18 h

FLOPIJAT

PALLASSO FLOP DE TRENCACLOSQUES

A partir de 2 anys

Entrada: 3 €

 

En Flop és un pallasso que ve de Dulinto (planeta màgic) per jugar amb tots els nins i nines, papis i mamis, elefants i elefantes, girafos i girafes, amb cançons tradicionals i cançons més modernes i les seves danses.  Sap fer uns jocs de màgia molts guatxis i presumeix de ser el pallasso més bon al·lot del seu planeta… Serà veritat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.