Fotos… nous dimonis de sa Coma i Beneïdes

Dos joves de sa Coma, en Jaume i n’Adam de tretze anys, debutaren  com  a Dimonis oficials a les Beneïdes celebrades el passat diumenge dia 19 a sa Coma estrenant els nous vestits que ha fet enguany l’ajuntament.

Animades Beneïdes amb la participació de nombroses comparses, cavalls, animals de companyia, més de cent dimonis, carrosses petites i un total d’onze carrosses grosses. No es podem oblidar de la Banda de Música que a més de les beneïdes de sa Coma cada any participa a les beneïdes de Sant Llorenç i Son Carrió. Gràcies al director,  Damià Muñoz i a tots els components de la banda, ja que treballaren de valent, totes les comparses i dimonis que desfilen sempre volen ballar amb  la seva música que anima la festa. Un grup de turistes italians quedaren meravellats de la festa  i volgueren fotografiar als dimonis, Sant Antoni, i la banda de música per tenir un record de les beneïdes.

2 pensaments a “Fotos… nous dimonis de sa Coma i Beneïdes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.