Avorrit de cobrar massa?

A partir d’una surrealista notícia que va sortir en la qual Felipe González reconeixia que marxava de Gas Natural “per avorriment ” (i això que hi cobrava més de cent mil euros), Juan José Millás en fa un article d’opinió breu, irònic i punyent que, a part de criticar l’actitud de l’expresident, posa en qüestió el sistema que tenim muntat a l’Estat espanyol (com és que tots els expresidents acaben fent feina en una multinacional? Sovint en una que han ajudat, curiosament, a privatitzar?). Us recoman fermament que li doneu un cop d’ull:

http://www.diariodemallorca.es/opinion/2014/01/20/raro-mercado/904672.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.