Pep Alba ha conclòs la història de “Los 5 del Este”

Pep Alba ha conclòs  la història de “Los 5 del Este”. Després de més de dos anys de treball, Pep Alba ha conclòs la història de  “Los 5 del Este”, un dels grups musicals més populars de les Balears a la dècada dels anys seixanta. El treball apareixerà pròximament en els “Quaderns de Perlas y Cuevas” de la revista manacorina en dues o tres entregues per a tot seguit editar  una versió més estesa en format llibre. En Pep a més d’un gran serverí d’adopció va formar part de “Los 5 del Este”. L’any passat vaig tenir l’honor de veure un petit tast d’aquest treball d’investigació que ha fet en Pep, i sens dubte serà un èxit rotund ja que el seu treball inclou una part important de música dels anys seixanta, per cert,  molts dels seus èxits començaren a Cala Millor. Enhorabona Pep!

Un pensament a “Pep Alba ha conclòs la història de “Los 5 del Este”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.