Manuel Mercader exposa a l’Auditòrium Sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta una exposició de pintura de Manuel Mercader a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga. L’Ajuntament ha preparat per a Cala Millor una exposició retrospectiva de l’obra del guanyador del darrer Certamen de Pintura de Son Carrió. La mostra inclou 25 peces, que abracen gairebé des dels seus inicis fins avui dia. En aquest sentit, l’exposició s’organitza en sèries, com la sèrie fragments, la de paisatges urbans, la de Burkina Faso, o la de Sàhara, un poble en l’oblit, entre d’altres.Manuel Mercader Salom (Inca, 1949) es dedica amb intensitat a la pintura a partir del 2001. De formació autodidacta, ha exposat de forma individual a diferents espais i sales de Mallorca (sa Pobla, Pollença, Costitx, Binissalem, Alcúdia i Inca). L’autor ha resultat finalista de certàmens com el Vila de Costitx, Ciutat de Manacor o Andratx; i ha obtingut els primers premis a Costitx, Lloseta, Ses Salines o Son Carrió.

L’exposició es pot visitar del 25 de gener al 22 de març. L’horari és de dimarts a divendres, de 9.30 a 14 h; i els dissabtes, de 15 a 20 h.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.