El “prestigi educatiu” entès segons el govern Bauzá

Si encara queda qualque persona que hagi pensat per un sol moment que els ocupants actuals del Govern balear tenen el més mínim interès en que l’educació dels nostres fills sigui la millor possible, ja s’ho pot anar llevant del cap.

A principis d’aquest mes de gener, Ana Redondo Lores fou anomenada com a nova

membre del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB).
I què és el CEIB?. Segons la definició a la pròpia pagina web de la Conselleria el CEIB és:

“El Consell Escolar de les Illes Balears és el màxim òrgan consultiu en matèria d’ensenyament no universitari dins l’àmbit territorial de les Illes Balears i organisme superior de representació en aquesta matèria dels sectors afectats. Els drets i les responsabilitats que li són atribuïts es refereixen a aspectes globals relatius a l’àmbit de les Illes Balears, vinculats directament a la programació general de l’ensenyament no universitari i amb efectes sobre la totalitat del territori. La seva composició, en concordança amb les seves funcions, suposa una àmplia representació ponderada dels interessos socials i professionals de les Illes Balears en el camp de l’educació.”

I qui és n’Ana Redondo Lores? És la regidora i responsable d’educació del Partido Popular a Valldemossa, però és més coneguda per les seves habituals sortides de to, més pròpies de programes de la premsa rosa, que no d’una representant del poble.

L’apartat que ocupa al CEIB la senyora Ana Redondo, és la de “Personalitats de reconegut prestigi” en substitució de Gabriel Timoner Sampol, tot i que com podeu veure encara no s’ha fet el canvi pertinent al llistat.

I vaja no sé lo que entenen al Partido Popular per prestigi però no li sé cap mèrit a la tal Ana Redondo. A no ser que per guanyar-se prestigi a aquest govern s’hagi de dir a un plenari que el docents: polititzen als alumnes, que van en contra del Partido Popular quan se’ls hi acaba el “chollo”,  que desprestigien l’educació i que adoctrinen als alumnes. Això sí, se li ha de reconèixer que no s’amaga quan diu que la llei de símbols fou elaborada per prohibir les llaçades als centres escolars de les Illes.

Com podeu veure el govern de les Illes Balears continua fitxant “els millors” per a governar-nos: Una venedora de pisos com a Consellera d’educació, un garriguer com a vicepresident del govern o una “persona amb estudis de dret” com a representant al màxim òrgan educatiu de les nostres Illes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.