Èxit del V Firó de la flor d’ametler de Son Servera

El passat diumenge dia, 2 de febrer  a les cases de ca s’Hereu de Son Servera es va celebrar amb gran èxit, d’expositors i públic, la cinquena edició del Firó de la flor d’ametler de Son Servera. A més de productes relacionats directament amb l’ametla hi havia altres productes artesans distribuïts en  40 paradetes. Destacar la presencia de l’Associació Dignitat i Feina presidida per Fra Tomeu Pastor, que va dur una mostra de les peces de restauració que fan al taller de l’associació. La música dels Xeremiers des Puig de Sa Font i la seva  lluïda actuació va animar el Firó.  El bon temps va acompanyar  i nombrosos visitants de la comarca (unes 2000 persones) s’animaren a visitar el consolidat Firó de la flor d’ametler de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.