Assemblea i sopar de Card.cat

A continuació podreu veure l’ordre del dia de l’assemblea que Card.cat farà el proper dissabte, 15 de febrer, a les 19:00 hores a la Rectoria de Sant Llorenç. Posteriorment, a les 21.30 hores, es farà un sopar a Ca’n Pedro. A ambdues coses hi està convidat tothom: col·laboradors, socis i lectors en general.

Aquest és l’ordre del dia previst:

1. Resum de l’any 2013. Comparació amb l’any 2012

2. Compliment dels reptes que ens havíem proposat en la darrera assemblea

3. Possibles novetats, coses a canviar i coses a mantenir per al 2014

3 Nous reptes per al 2014-15

4. Estat de comptes i previsions per al 2013

5. Precs i preguntes

A més, us inform que el sopar tendrà un cost de 20 euros, el qual inclou picada, plat a elegir entre carn o peix, postres, cafè i herbes. Cal que digueu si vendreu i quants sereu al correu editors@card.cat abans de divendres que ve per així poder reservar.

Gràcies i us hi esperam a tots!!!

2 pensaments a “Assemblea i sopar de Card.cat

  1. Me sap greu no poder assistir al sopar anual. No seré pel poble en aquestes dates, però per a la pròxima edició podem anar tots a sopar a ca’n Dalmi i que ens prepari una de les seves suculentes receptes (abstenir-se qui no pugui menjar frit).

    PD: esper que dins l’ordre del dia no expliqueu les previsions 2013 que ja ha passat!!

  2. Sr Profesor Frustat; No domés de frit viu l’homo; Jo de tant en quant, fag arros blanc, en se seva salsa picant, o ensalades a la marinera, en so seu marisc per damut, i com jo ja estic en se edad, de que me estim més afejir vida en es dies, que no dies a sa vide, llevors mejo com un vertade ” Gurmet “. lo que no puc fer es vietja, es clar, jo no he fet mai feina pes Govern…..i llevors…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.