L’escriptor Sebastià Alzamora visità el Club de Lectura de la biblioteca de Sa Coma

El passat dijous l’escriptor llucmajorer Sebastià Alzamora visità el Club de lectura de la biblioteca de sa Coma, ja que el llibre escollit per aquesta ocasió era Miracle a Llucmajor.

Sebastià Alzamora, autor d’una extensa obra literària, es donà a conèixer l’any 1994 com a jove poeta en guanyar el Premi Salvador Espriu amb la  seva obra Rafel. Posteriorment, publica, entre d’altres Apoteosi del cercle (1997), Mula morta (2001), El benestar (2003) i La part visible (2009) Premi Carles Riba de poesia.

Com a narrador és autor de L’extinció(1998) Premi documenta narrativa, Sara i Jeremies (2002) Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga, La Pell i la princesa (2005) Premi Josep Pla de narrativa, Nit de l’ànima (2007), Crim de sang (2011) Premi Sant Jordi i el seu darrer llibre Dos amics de vint anys (2013).

La seva obra, com podeu veure, ha estat profusament premiada. És autor també de narrativa breu i col·laborador habitual en mitjans de comunicació i revistes científiques i culturals.

Fou una vetllada molt agradable on en Sebastià ens contà la importància que ha tengut   en Pere de Son Gall (Pere Sastre Obrador) protagonista de la novel·la i el seu cometagiroavió, pel municipi de Llucmajor. Ens destrià els elements verídics i ficticis de l’obra i contestà a totes les preguntes que els assistents li anaven fent. En definitiva, una experiencia molt enriquidora que ens apropà una miqueta més a la nostra literatura tan rica i moltes vegades desconeguda.

Informació: Antònia Brunet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.