Presentat a Cala Millor el Triathlon Internacional Irontri Mallorca 2014

El dijous 6 de febrer, tingué lloc a l’hotel Hipocampo Platja de Cala Millor la presentació de la prova esportiva Irontri Mallorca 2014, a càrrec del president i vicepresident Jaume Riera i Antoni Puigrós del Club Triman de Manacor. Assistiren a l’acte els batles de Son Servera i Sant Llorenç, regidors, representants de les forces de seguretat i de les entitats col·laboradores. La novetat més destacable és la inclusió de la distància Half 113, que a més serà Campionat Balear de Mitja distància. El campionat individual i per equips es celebrarà el proper 1 de juny a Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.