“Operación Palace” la veritat que s’amaga darrera la mentida

Aquesta nit passada, en Jordi Èvole ha tengut en vil a moltíssima gent a causa del seu fals reportatge Operación Palace.

Pot agradar o parèixer més creïble aquest muntatge de l’altrament dit “Follonero”, però el bessó de la qüestió es troba just després del moment que es reconeix la seva falsedat:

“El Tribunal Suprem no autoritza la consulta del sumari del judici fins que hagin transcorregut 25 anys de la mort dels processats o 50 anys del cop d’estat (fins l’any 2031)”.

Més enllà del criticat (però mediàtic) documental, tampoc té pèrdua el debat posterior a on podreu comprovar com d’ençà Adolfo Suàrez tots i cada un dels presidents posteriors han anat amagant més i més la informació a la gent, fins arribar a l’esperpèntic cas de José Maria Aznar va destruir no tan sols tots els documents sinó que també totes les còpies de seguretat.

Quina democràcia és la que de forma deliberada amaga la informació al poble. Realment es pot qualificar a l’estat Espanyol com una democràcia real? Jo crec que no.

Podeu veure el debat prement aquí i el muntatge prement aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.