Cartellera Sa Màniga

Exposició
MANUEL MERCADER
2001-2013
Guanyador del XXV Certamen de Pintura de Son Carrió
Del 25 de gener al 22 de març

El guanyador del darrer Certamen de Pintura de Son Carrió, el pintor Manuel Mercader, presenta a Cala Millor una exposició retrospectiva de la seva obra, que abraça gairebé des dels seus inicis fins avui dia.

 

______________________________________________________________________

 

Dissabte, 8 de març, a les 16.30 h                        Cala Millor Festival
MÚSICA ESPANYOLA PER A GUITARRA
GUILLERMO FEMENIAS
Sala petita (capacitat: 100 persones)
Gratuït

Guillermo Femenias estudia a Palma i a Madrid (Menció Honorífica de final de carrera). Ha treballat amb formacions de música antiga i moderna, com La Mantuanella, La Búsqueda, Le Carromato, La Companyia de Terpsícore, Alla Spagnola, Studium Aureum, Il Gioco Diafano i la Camerata “Sa Nostra”.  En aquest concert de petit format oferirà peces del repertori clàssic espanyol per a guitarra.

Dissabte, 8 de març, a les 18 h
LA SIRENETA
Festuc Teatre (Catalunya)
a href=”http://www.festuc.net/” target=”_blank”>www.festuc.net
A partir de 3 anys
Entrada: 5 €
La història comença al fons del més blau dels oceans. Hi havia una vegada una ciutat de nacre i corall on vivia el rei tritó amb les seves filles. Entre totes, la més petita era la més bella i la que tenia la veu més meravellosa de tot l’oceà. El seu nom era Ona, però tothom la coneixia com la sireneta. Un conte de les profunditats marines amb titelles música en directe perquè l’espectador es deixi endur cap a aquest món ple de misteri i fantasia.

 

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.