Al març, Música clàssica, Dansa espanyola i espectacles infantils a Sa Màniga de Cala Millor

L’Auditori sa Màniga de Cala Millor ofereix set activitats molt atractives

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta un variat programa d’activitats per al març a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. La música, la dansa espanyola, els espectacles infantils i la pintura són propostes molt atractives per als ciutadans de la comarca.

En primer lloc, la música clàssica ocupa un lloc privilegiat aquest mes amb dos concerts. El dissabte de 8 març, el guitarrista Guillermo Femenias ofereix un concert gratuït de música espanyola per a guitarra. Per altra banda, el dissabte 29 de març la Coral Universitat de les Illes Balears, que dirigeix el mestre Joan Company, presenta una selecció d’Un rèquiem alemany, del compositor Johannes Brahms (1833-1897). Aquest concert comentat, també gratuït, comptarà amb la participació de dos pianistes excepcionals, Yuko Mizutani i Andreu Riera.

Els més petits de les famílies sempre disposen d’un espai molt especial en la programació de sa Màniga. En primer lloc, el dissabte 8 de març podreu veure l’espectacle La sireneta, de la companyia Festuc Teatre (Catalunya). És una obra destinada a un públic a partir de 3 anys, i les entrades costaran només 5 €. En segon lloc, el dissabte 15 de març la companyia La Fornal representarà Les aventures de Gepeto i Pinotxo, un espectacle també per a nins i nines a partir de 3 anys, amb un preu de només 5 €. Finalment, el dissabte 29 de març, el Pallasso Míster Carrot visitarà Cala Millor amb un espectacle pensat per a nins i nines a partir de 4 anys, amb un preu d’entrada de 3 €.

Per altra banda, aquest mes es presenta al públic de Cala Millor una companyia de creació recent. Es tracta del Ballet Espanyol Illes Balears, que podreu veure gratuïtament el dissabte 22 de març.

També recordau que continua oberta l’exposició que l’Ajuntament dedica al guanyador del XXV Certamen de Pintura de Son Carrió, Manuel Mercader. Aquest pintor presenta a Cala Millor una exposició retrospectiva de la seva obra, que abraça des del 2001 fins avui dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.