La cançó de la setmana

Unes veus harmonioses que canten sense l’ajuda de cap instrument és la base d’un estil de música peculiar i difícil d’executar anomenat a capella. I Mallorca, aquesta roqueta tan petita, té el luxe de comptar amb un grup ben bo  d’aquestes característiques: Cap Pela.

Continuant amb el nostre homenatge a grups de les Illes, us presentam avui Cap Pela, un grup que segur que heu sentit anomenar ja que han actuat diverses vegades pels teatres més propers de per aquí (Sa Màniga, Teatre de Manacor…). Jo els record d’una vegada que els vaig veure a Manacor presentant el seu dic de versions a capella de grups rockers del meu gust, com ara de The Cure, Sting o Bob Marley. L’experiència de sentir aquestes cançons en el seu peculiar estil va ser més que agradable.

A continuació us en deix un exemple amb la curiosa versió que feren de Dance Little Sister, de Terence Trent D’Arby, un tema rock-funk clàssic que a pesar de tenir tant de ritme i adorns musicals ells són capaços d’emular senzillament amb les seves veus. Tot un encert!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.