Què en trobau?

Fa alguns mesos que s’ha posat en funcionament la recollida de fems porta a porta, una mesura que consider positiva per tal d’incentivar el costum de reciclar.

Així i tot som del parer que el calendari es podria millorar, en el sentit que els envasos lleugers -que no fan olor- es recullen dos pics per setmana, mentres que el rebuig només es recull els dimecres, quan inclou, entre d’altres, les merdes de ca i fins i tot hi ha gent que hi posa les restes de peix, encara que sigui matèria orgànica. Crec que no és adequat que les hàgim de guardar gairebé una setmana dins canostra, per això els punts verds dels caps de setmana solen estar a caramull.

I vosaltres, què en trobau?

Un pensament a “Què en trobau?

  1. Jo trob que la iniciativa és positiva. Tot i que s’ha de millorar perquè en dies de vent volen bosses per tot el carrer. Pareix un festival de colors, ara vola es verd, ara vola el groc…No tots els carrers tenen els ganxos posats.

    Respecte el que dius del rebuig doncs és veritat que podria passar un dia més perquè hi ha molt de volum. Tot i això però, el fems relacionat amb el menjar hauria d’anar a residus orgànics i si ho tiren a rebuig per no reciclar ja està bé que guardin l’olor uns dies per ca seva. El sistema està pensat per implulsar el reciclatge.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.