L’Olívia i les princeses

Benvolguts mamífers lectors,

L’OLIVIA, la porqueta que faria la competència a la mateixa Peppa Pig i perdonin les comparacions ja que sempre són odioses, ha arribat a l’Elefant Verd. Aquest mamífer artiodàctil del gènere femení sorgeix de les mans de l’artista nord-americà Ian Falconer que a més d’il·lustrar llibres, que no és pecata minuta, també ha dissenyat escenografies i vestuari per el New York City Ballet, l’Òpera de Sant Franciso i el Covent Garden. (Assa!!)

Us convit a conèixer a L’Olivia i les seves curolles, debats, crisis existencials i d’altres maldecaps a través del conte recentment publicat per Andana Editorial OLIVIA i les princeses. No us el perdeu!

Feliç lectura

OLIVIA I LES PRINCESES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.